Marga Barbu, înmormântată cu onoruri militare

Actriţa Marga Barbu, decedată pe 31 martie, la vârsta de 80 de ani, din cauza unei maladii cardiace, a fost înmormântată cu onoruri militare, vineri, la cimitirul Bellu din Capitală, la ceremonie participând aproximativ 200 de persoane.

530 afișări
Imaginea articolului Marga Barbu, înmormântată cu onoruri militare

Marga Barbu, înmormântată cu onoruri militare

Actriţa a fost înmormântată lângă soţul ei, scriitorul Eugen Barbu, pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

Printre cei prezenţi la ceremonie s-au numărat actorii Florin Piersic şi Monica Ghiuţă.

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus, vineri dimineaţă, la capela ortodoxă de la cimitirul Bellu, iar familia şi prietenii au putut astfel să îi aducă un ultim omagiu Margăi Barbu.

Florin Piersic: Am iubit-o şi am s-o iubesc toată viaţa pe Marga Barbu

Actorul Florin Piersic, care a venit la capelă cu un buchet de trandafiri galbeni, a declarat înaintea slujbei de pomenire că a iubit-o şi o va iubi toată viaţa.

"Era foarte apropiată, foarte modestă. Era normală", a descris-o Piersic, care a jucat alături de Marga Barbu în filmele din seriile "Mărgelatu" şi "Haiducii", formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din filmul românesc.

"Sunt decepţionat pentru că, de 20 de ani, nu a chemat-o nimeni nicăieri", a spus actorul, referindu-se la faptul că actriţa nu a mai jucat în foarte multe spectacole de teatru sau filme după moartea soţului ei, scriitorul Eugen Barbu, în 1993.

Citeşte şi:

Marga Barbu a murit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici