Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă

Cântăreaţa Margareta Pâslaru a declarat despre compozitorul Cornel Fugaru, care a murit miercuri, că acesta era "o personalitate pregnantă", care a avut generozitatea de a-şi împărtăşi talentul şi cunoştinţele elevilor săi.

764 afișări
Imaginea articolului Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă

Margareta Pâslaru: Cornel Fugaru era o personalitate foarte pregnantă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cântăreaţa şi-a amintit că l-a văzut recent pe Cornel Fugaru, la adunarea generală a Uniunii Compozitorilor din România. "Arăta foarte bine atunci şi am vrut să păstrez acea imagine a lui", a spus aceasta, care a menţionat că va scrie despre compozitor şi în cartea autobiografică la care lucrează.

"Ne cunoşteam din anii '60, am avut colaborări şi turnee... cu Anda Călugăreanu... avem multe amintiri", a spus Margareta Pâslaru. "Era atât de pregnantă personalitatea lui... avea foarte mulţi elevi, avea o generozitate de a-şi împărtăşi cunoştinţele" a mai spus cântăreaţa.

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici