Marian Râlea şi Ioana Blaj, profesori ai cursurilor de Actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Marian Râlea şi Ioana Blaj sunt profesori ai cursurilor de Actorie la academia de talente deschisă de Ruxandra Ion la Bucureşti, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

414 afișări
Imaginea articolului Marian Râlea şi Ioana Blaj, profesori ai cursurilor de Actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Marian Râlea şi Ioana Blaj, profesori ai cursurilor de Actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Ruxandra Ion, creatoarea telenovelei româneşti şi a fenomenelor LaLa Band şi Abracadabra, printre altele, a cooptat cele mai îndrăgite staruri tv şi profesionişti de top din lumea televiziunii şi cinematografiei pentru a fi profesorii "TV & Film Academy by Ruxandra Ion".

Academia de talente a Ruxandrei Ion, care îşi va deschide porţile pentru cursanţii săi pe 3 februarie, este, în acest moment, cea mai importantă şcoală de gen din România, incluzând cursuri de actorie, regie şi producţie de TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Cursurile de actorie sunt structurate pe 3 grupe de vârstă: grupa "Abracadabra", pentru cei cu vârsta 8-14 ani; grupa "LaLa", pentru cei de 14-18 ani, şi grupa "Gheorghe Dinică", adresată celor peste 18 ani. Ele se desfăşoară de 2 ori pe săptămână, o şedinţă având o durată de 2 ore.

Marian Râlea şi Ioana Blaj sunt profesorii care îi vor introduce pe copiii grupei "Abracadabra" în minunata lume a actoriei. Cursurile predate de cei doi actori se vor axa pe exerciţii de practică care îi vor ajuta pe aceştia nu numai să înveţe să interpreteze un rol. Cursurile sunt concepute în aşa fel încât să poată dezvolta talentul actoricesc, să le dezvolte copiilor personalitatea, să se dezvolte la nivel personal.

Marian Râlea, şeful catedrei de Actorie pentru grupa "Abracadabra", este cel mai cunoscut şi apreciat actor pentru copii, din România. "Magicianul" din Abracadabra a încântat generaţii întregi de copii, deveniţi, acum, părinţi. Prin mâna sa au trecut multe generaţii de copii pe care i-a învăţat din tainele meseriei de actor. Din 1991, a fost realizator al emisiunii Abracadabra la TVR 1, iar din 1995, realizator al emisiunii Super Abracadabra la PRO TV.

Marian Râlea este doctor în teatru şi absolvent al Academiei de Teatru şi Film, Bucureşti. Pentru activitatea sa artistică, atât în teatru, tv, cât şi cinematografie, Marian Râlea a fost răsplătit cu numeroase premii.

Ioana Blaj este una dintre tinerele talente ale noii generaţii de actori din România. Ioana are o carieră apreciată, atât în lumea cinematografiei (unde are, deja, la activ, peste 5 roluri în filme), cât şi a televiziunii şi teatrului. Ioana este absolventă de UNATC, la clasa profesorilor Ioan Cojar şi Adrian Titieni. Are masterul în actorie, la clasa profesorilor Gelu Colceag şi Radu Gabriel. Anul trecut, Ioana Blaj a fost selecţionată la categoria Echange de talents din cadrul festivalului de film francofon de la Namur (Belgia). A participat la Festivalul de Film de la Berlin cu scurtmetrajul "Bric Brac" al lui Gabriel Achim, scurtmetraj aflat în competiţie.

De luni, 20 ianuarie, până miercuri, 22 ianuarie, TV & Film Academy by Ruxandra Ion va acorda un discount de 50% persoanelor cu vârsta între 18 - 29 ani care îşi doresc să participle la cursurile de Producţie, Regie, Scenaristică şi care vin să se înscrie la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41. Pentru detalii suplimentare: www.academytv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici