Marius Manole: Se întâmplă să te nimereşti cu un regizor

Actorul Marius Manole a vorbit despre importanţa colaborării cu regizori ca Andrei Şerban sau Radu Afrim. ”Se întâmplă să te nimereşti cu un regizor”, a explicat artistul marţi, invitat într-o ediţie specială ”Marius Tucă Show”.

169 afișări

”De-asta este Andrei Şerban un regizor mare. Pot să fac o pauză de trei luni şi să nu mai joc un spectacol al lui şi când îl reiau, într-o singură zi totul este ca şi cum nu m-aş fi oprit deloc. Atât de adânc sunt întipărite lucrurile pe care le lucrezi cu el”, a explicat Marius Manole

”Nu sunt deloc încorsetat. Toată lumea spune că e un regizor foarte dur. Cu mine nu e. De câte ori mă ceartă are dreptate”, a spus Marius Manole despre colaborările cu regizorul Radu Afrim.

Actorul a povestit şi despre întâlnirile cu Felix Alexa şi Yuri Kordonsky, pe care le-a definit ca providenţiale.

Marius Manole s-a născut pe 4 octombrie 1978, la Iaşi şi este actor la Teatrul Naţional Bucureşti. Este absolventul clasei profesor Emil Coşeriu şi Cornelia Gheorghe, de la secţia Actorie de la Universităţii de Arte ”George Enescu” din Iaşi. A urmat şi cursurile secţiei de coregrafie din Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi a participat la stagii în cadrul Academiei Itinerante Andrei Şerban, la Horezu şi la New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici