Matthew McConaughey spune că Woody Harrelson ar putea fi fratele său vitreg

Actorul spune că el şi colegul său din True Detective "au făcut câteva calcule", după ce mama sa a dezvăluit că îl cunoştea pe tatăl lui Harrelson.

610 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey spune că Woody Harrelson ar putea fi fratele său vitreg

Matthew McConaughey mai spune şi lucruri trăsnite

Matthew McConaughey spune, la podcastul "Let's Talk Off Camera" al lui Kelly Ripa, că el şi prietenul său apropiat Woody Harrelson se gândesc dacă să facă un test ADN după ce şi-au dat seama că ar putea fi fraţi.

"Ştiţi, unde încep eu şi unde se termină el, şi unde începe el şi unde mă termin eu, a fost întotdeauna ca o linie neclară", a spus Matthew McConaughey, în vârstă de 53 de ani: "Copiii mei îi spun Unchiul Woody. Copiii lui îmi spun Unchiul Matthew. Şi vedeţi poze cu noi, iar familia mea crede că o mulţime de poze cu el sunt eu. Familia lui crede că multe poze cu mine sunt cu el. În Grecia, în urmă cu câţiva ani, stăteam şi vorbeam despre cât de apropiaţi suntem şi despre familiile noastre. Şi mama mea spune: "Woody, l-am cunoscut pe tatăl tău". Toată lumea a realizat omisiunile lăsate de mama după acem „l-am cunoscut”.

McConaughey a spus că acest comentariu i-a motivat pe cei doi actori să investigheze istoria familiilor lor. "Am făcut nişte calcule şi am aflat că tatăl lui Harrelson era în permisie în aceeaşi perioadă în care mama şi tatăl meu erau la al doilea divorţ. Apoi, există posibile chitanţe şi locuri în vestul Texasului unde ar fi putut avea loc o adunare, o întâlnire".

Tatăl lui Harrelson, Charles, a fost un ucigaş plătit care a fost condamnat pentru prima dată în 1960 pentru jaf armat. A fost închis în 1973 pentru crimă şi eliberat după cinci ani pentru bună purtare. În 1981, a primit două condamnări pe viaţă pentru asasinarea unui judecător districtual. De asemenea, a pretins că l-a asasinat pe John F. Kennedy şi a murit în închisoare în 2007.

Într-un interviu acordat în 2012 publicaţiei The Guardian, Harrelson a declarat că se înţelegea cu tatăl său "destul de bine", adăugând: "Părinţii mei s-au separat de tineri, el nu era prea mult prin preajmă".

Atât McConaughey, cât şi Harrelson, în vârstă de 61 de ani, au câte doi fraţi. Ei au apărut împreună pe ecran în filmul EDtv şi în serialul True Detective şi urmează să se reunească într-un serial de comedie Apple TV+ intitulat Brother from Another Mother, în care joacă versiuni fictive ale lor care trăiesc împreună într-o fermă din Texas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici