Mediafax Group devine partener media al RoNewMedia şi oferă pachetul special Business Pass

Mediafax Group şi RoNewMedia au încheiat un parteneriat în urma căruia primii 1.000 de cumpărători din România ai biletelor full-pass la evenimentul care va avea loc în perioada 16-18 mai, la Biblioteca Naţională, beneficiază de un pachet atractiv de servicii.

238 afișări
Imaginea articolului Mediafax Group devine partener media al RoNewMedia şi oferă pachetul special Business Pass

Mediafax Group devine partener media al RoNewMedia şi oferă pachetul special Business Pass

Astfel, la fiecare bilet de 200 de euro achiziţionat, Mediafax Group oferă un pachet cu o valoare de peste 280 de euro reprezentând un abonament de şase luni la ediţiile print şi online ale Ziarul Financiar şi Business Magazin.

Mediafax Group a devenit totodată partener media oficial al evenimentului, prin Ziarul Financiar şi Business Magazin, ZF.ro, bmag.ro, gandul.info, mediafax.ro, GO4IT.ro şi Mediafax, ca agenţie de presă.

Pe lângă beneficiul oferit de Mediafax Group, biletul full pass la conferinţă oferă acces la toate evenimentele din cadrul RoNewMedia: 3 zile de conferinţe şi workshopuri cu peste 30 de speakeri de la mari companii din domeniul tehnologic şi media digitale, expoziţie, participare la IAB MIXX Awards şi la RoNewMedia Internet Party, precum şi, post eveniment, full acces în platforma de e-learning RoNewMedia Academy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici