Mediafax lansează o pagină de sărbători în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax Mobile Services – divizia Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru telefonia mobilă – şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site dedicat sărbătorilor de iarnă în portalul pentru mobil Orange World.

12 afișări
Imaginea articolului Mediafax lansează o pagină de sărbători în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax lansează o pagină de sărbători în portalul pentru mobil Orange World

Clienţii Orange pot descărca de pe acest site sonerii clasice sau amuzante cu care să-şi personalizeze telefonul, pot trimite felicitări SMS şi MMS şi pot afla diverse informaţii şi sugestii pentru sărbătorirea Crăciunului. Printre acestea se numără recorduri legate de Crăciun, istoria bradului de Crăciun, reţete pentru masa de sărbători, precum şi idei pentru decorarea casei, pentru organizarea unei petreceri reuşite şi pentru crearea unor ornamente speciale.

De asemenea, site-ul din Orange World include urări de sărbători, inclusiv în format audio, în 11 limbi (română, engleză, franceză, germană, rusă, maghiară, greacă, suedeză, italiană, spaniolă, portugheză), şi poveşti celebre pentru copii, în format text şi audio.

Totodată, până pe 24 decembrie, copiii au şansa de a vorbi la telefon cu Moş Crăciun apelând 311. Serviciul Info 311, prin care clienţii Orange au acces la informaţii utile din domenii diverse, de la prognoze meteo şi programe TV la cursul valutar al zilei şi horoscop, se îmbogăţeşte în această perioadă cu o linie destinată copiilor care pot, astfel, sta de vorbă cu Moşul.

"În timp ce site-ul din portalul pentru mobil Orange World se adresează mai ales părinţilor, care vor găsi în acesta sugestii pentru sărbătorile de iarnă, linia de Crăciun din cadrul serviciului Info 311 este o alternativă la clasicele scrisori trimise Moşului de copii: acum, ei pot vorbi la telefon cu Moş Crăciun", a spus Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Din 2003, Mediafax este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă din România.

Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri).

În 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks şi Diana Dumitrescu Xcuts. În 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc, Supravieţuitorul.

Citeşte şi:

Mediafax lansează primul joc pentru mobile bazat pe un film românesc

Mediafax furnizează ştiri regionale şi din domeniul cultură-media în Orange World

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici