Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil a site-ului

Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil a site-ului, prin care clienţii au acces rapid, oricând au nevoie, la articolele din presa scrisă, precum şi la ştirile radio şi TV din rapoartele lor de monitorizare, informează un comunicat.

115 afișări
Imaginea articolului Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil a site-ului

Mediafax Monitorizare lansează versiunea pentru mobil a site-ului

Site-ul disponibil la adresa mm.mediafax.biz păstrează structura rapoartelor cu care clienţii Mediafax Monitorizare sunt obişnuiţi şi le facilitează acestora accesul de pe dispozitivele mobile la materialele jurnalistice de interes.

Rapoartele de monitorizare de pe mobil cuprind două secţiuni - mass-media centrală şi mass-media locală. În fiecare dintre ele, ştirile sunt grupate pe capitole şi subiecte. Utilizatorii pot vizualiza de la bun început titlurile ştirilor şi publicaţia sau postul de radio ori TV unde au apărut. Cu un singur pas, ei au acces şi la scan-ul articolului din presa scrisă sau la fişierul video ori audio reprezentând ştirea difuzată la TV sau radio.

"Am creat versiunea pentru mobil bazându-ne pe structura actuală a rapoartelor de pe site-ul Mediafax Monitorizare, pentru a le da specialiştilor în PR care folosesc rapoartele noastre posibilitatea de a accesa rapid ştirile, oricând au nevoie. Am pus accentul pe funcţionalitate şi pe navigare comodă de pe telefonul mobil, pentru ca mm.mediafax.biz să fie un instrument de lucru eficient şi uşor de utilizat", spune Andra Voiculescu, Publisher Mediafax Monitorizare.

Rapoartele zilnice furnizate de Mediafax Monitorizare conţin toate materialele jurnalistice în care se regăsesc cuvintele-cheie definite de clienţi (de ex. brandurile acestora, concurenţii direcţi, termeni definitorii pentru domeniul în care activează) şi includ copii scanate ale articolelor din presa scrisă şi înregistrări din programele de ştiri radio şi TV.

Astfel, pentru profesioniştii din comunicare, rapoartele Mediafax Monitorizare sunt instrumentul indispensabil de evaluare zilnică a prezenţei companiilor lor în presă şi de informare despre industria în care lucrează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici