MediaPro Interactiv lansează Muvix.ro, site-ul unde filmele care merită pot fi vizionate legal

MediaPro Interactiv lansează Muvix.ro, site-ul unde internauţii pot urmări filme online, contra cost, în deplină legalitate, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

436 afișări
Imaginea articolului MediaPro Interactiv lansează Muvix.ro, site-ul unde filmele care merită pot fi vizionate legal

MediaPro Interactiv lansează Muvix.ro, site-ul unde filmele care merită pot fi vizionate legal

Încă din prima săptămână, Microsoft şi Muvix.ro oferă utilizatorilor un cadou de sărbători constând într-o serie de filme ce pot fi vizionate gratuit. Primul din această serie este celebrul film "Filantropica", o comedie în care userii îi vor regăsi pe Mircea Diaconu şi pe Gheorghe Dinică.

Construit pe structura video on demand, Muvix.ro este un proiect ambiţios care a decis să spună "NU" pirateriei şi să ofere în schimb o selecţie de filme care merită şi care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricând şi de oriunde.

Site-ul porneşte la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme româneşti şi străine, filme de referinţă cu regizori şi actori celebri, producţii care s-au bucurat de nominalizări sau premii în cadrul festivalurilor de profil. Portofoliul va creşte constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori, cu condiţia ca acestea să se încadreze în categoria filmelor bune.

Iubitorii de film pot găsi pe site inclusiv filme rare pe care le caută de multă vreme şi pentru care ei sunt cei care aleg ora vizionării, în funcţie de programul lor. Pentru plată, cinefilii au de ales între plata prin SMS şi plata online, prin card.

Pe Muvix.ro filmele pot fi văzute numai online, fără posibilitatea de a fi descărcate. Calitatea conţinutului şi protejarea drepturilor de autor sunt asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, un download ce se instalează în doar câteva secunde şi permite consumatorilor media noi experienţe, la cea mai bună calitate.

Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft România, a declarat: "Suntem bucuroşi că ne-am parteneriat cu MediaPro Interactiv în dezvoltarea şi lansarea serviciului Muvix.ro. Nu puteam avea o mai bună confirmare a rezultatelor investiţiilor noastre în online din ultimul timp şi în tehnologii precum Silverlight, ce revoluţionează serviciile publisherilor media".

"Într-o piaţă în care filmele noi apar pe serviciile «celebre» a doua zi de la premiera mondială, a lansa un astfel de site cu plată poate fi o nebunie. Cineva însă trebuia să încerce, aşa că am făcut-o noi. Viitorul ne va arăta dacă piaţa se va îndrepta către conţinut plătit, aşa cum am pariat noi", afirmă Orlando Nicoară, General Manager al MediaPro Interactiv.

Cinefilii obisnuiţi să urmărească filme la televizor găsesc pe site instrucţiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, în funcţie de tipul de aparatură pe care îl deţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici