MediaPro Pictures lansează "Caravana de Scouting", prin care caută actori în toată ţara

MediaPro Pictures lansează "Caravana de Scouting", cea mai amplă acţiune de căutare şi selecţie de actori profesionişti şi amatori în oraşele mari din ţară.

893 afișări
Imaginea articolului MediaPro Pictures lansează "Caravana de Scouting", prin care caută actori în toată ţara

MediaPro Pictures lansează "Caravana de Scouting", prin care caută actori în toată ţara (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

"Caravana de Scouting" va fi activă până la sfârşitul lunii septembrie, iar traseul acesteia va cuprinde, pe rând, Craiova, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj, Iaşi şi Constanţa.

Audiţiile vor fi coordonate de un regizor şi un director de casting al MediaPro Pictures.

Candidaţii vor susţine o probă filmată şi vor completa o fişă personală, care va fi înregistrată în baza de date a companiei.

Prima sesiune se va desfăşura la Craiova, luni, 22 august, între orele 10.00 şi 20.00, la Hotel Emma West.

De la Craiova, "Caravana de Scouting" va merge în ţară:

  • 1 septembrie - la Timişoara,

  • 2 septembrie - la Arad,

  • 5 septembrie - la Oradea,

  • 8-9 septembrie - la Cluj,

  • 15 septembrie - la Iaşi,

  • 22 septembrie - la Constanţa.

Caravana se adresează atât actorilor profesionişti, cât şi celor amatori, liceenilor şi studenţilor care vor să intre în lumea fascinantă a producţiei de televiziune şi cinema a MediaPro Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici