Mihaela Rădulescu va prezenta "Duminica în familie", în fiecare duminică, la Realitatea TV

Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea "Duminica în familie", un magazin de weekend de trei ore, care va fi difuzat de la sfârşitul lunii martie, în fiecare duminică, la Realitatea TV, o televiziune deţinută de fostul soţ al vedetei, Elan Schwartzenberg.

1527 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu va prezenta "Duminica în familie", în fiecare duminică, la Realitatea TV

Mihaela Rădulescu (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

Emisiunea "Duminica în familie", prezentată de Mihaela Rădulescu, va fi difuzată în fiecare duminică, de la sfârşitul lunii martie, în direct, la Realitatea TV, a declarat pentru MEDIAFAX Corina Voicu, producător al programului.

Revenirea Mihaelei Rădulescu în mod constant pe micile ecrane nu va presupune revenirea permanentă în ţară a vedetei de televiziune, care s-a mutat în anul 2009 la Monaco, împreună cu fiul ei.

"Mihaela va veni în România special pentru «Duminica în familie», în fiecare vineri sau sâmbătă şi va pleca după difuzarea emisiunii", a precizat Corina Voicu.

Realizarea emisiunii "Duminica în familie" este un parteneriat între Mihaela Rădulescu, Realitatea TV (producător delegat Mihai Tatulici) şi casa de producţie Contera AV (producători: Corina Voicu, Octavian Iordăchescu, Dumitru Moroşanu, Ada Vertan, producător executiv Ciprian Neculau - Samir).

"Duminica în familie" se va desfăşura sub forma unui magazin de weekend de trei ore, structurat pe trei segmente principale, care respectă filosofia de la debutul emisiunii în anul 1998: un program relaxant, care să-i capteze atenţia telespectatorului "în mod plăcut, util şi recreativ", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de casa de producţie Contera AV.

Din acest sezon, Mihaela Rădulescu va avea invitate familii de politicieni de profesie, cu orientări diferite, dar şi politicieni care provin din domenii precum: afaceri, artă, cultură, sport, ştiinţă, învăţământ, în funcţie de actualitate.

În program vor fi incluse şi alte categorii de subiecte (muzică, teatru, dans, shopping, reţete şi diete, comentarii sportive la minut, umor, concursuri, ştirile săptămânii parodiate, moda, dreptul la replică, evenimente mondene, subiecte sociale, de caritate, evenimente culturale - festivaluri, lansări reuşite - oameni şi situaţii inedite sau extravagante, hobby-uri şi jocuri, grădinărit, film etc.).

Totodată, Mihaela Rădulescu va fi alături şi de telespectatorii fideli ai Realitatea TV şi le va oferi "informaţii şi ştiri calde". În spiritul consacrat de "news alert", Mihaela Rădulescu va "sparge" programul cu informaţii la minut.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat la momentul respectiv de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.

Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în anul 2009, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

După ce şi-a anunţat retragerea din televiziune, Mihaela Rădulescu a revenit sporadic pe micul ecran, la Antena 1, unde a prezentat ediţii speciale, difuzate în general în timpul sărbătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici