Mihai Eminescu, comemorat la 124 de ani de la moarte - FOTO

Mihai Eminescu a fost comemorat, sâmbătă, la împlinirea a 124 de ani de la moartea sa, la monumentul dedicat poetului din faţa Ateneului Român.

505 afișări
Imaginea articolului Mihai Eminescu, comemorat la 124 de ani de la moarte - FOTO

Mihai Eminescu, comemorat la 124 de ani de la moarte (Imagine: Adel Haddad/Mediafax Foto)

Poetul a fost comemorat printr-o slujbă de pomenire şi un ceremonial de depunere de flori la monumentul din faţa Ateneului Român.

La eveniment au participat numeroşi oameni, dar şi personalităţi, printre care actorul Eugen Ştefănescu.

Mihai Eminescu este comemorat şi de Institutele Culturale Române din străinătate, care organizează recitaluri de poezie, expoziţii de carte, conferinţe, lecturi şi proiecţii de filme până pe 29 iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici