Mihai Găinuşă despre Huidu: Cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după

Mihai Găinuşă, colegul realizatorului de televiziune Şerban Huidu, care a suferit, miercuri, un accident în Austria pe pârtia de schi, a declarat pentru Gândul că Huidu "o să scape" după acest accident, dar este îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla după aceea.

352 afișări
Imaginea articolului Mihai Găinuşă despre Huidu: Cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după

Mihai Găinuşă despre Huidu: Cred că o să scape, mă îngrijorează ce o să fie după (Imagine: Publimedia)

Conform Gândul, Mihai Găinuşă a plecat joi dimineaţă la Innsbruck pentru a fi alături de familia prietenului său.

Găinuşă spune că Huidu "o să scape" şi susţine că "norocul lui este că a avut cască". Realizatorul tv nu ştie cum de i s-a putut întampla lui Huidu aşa ceva, mai ales că "este un schior foarte bun".

Îngrijorarea lui Găinuşă este legată de evoluţia ulterioară a stării de sănătate a colegului său: "mă îngrijorează ce o să fie după", spune realizatorul TV.

Şerban Huidu este în comă indusă, de miercuri seară, ca urmare a accidentului suferit pe o pârtie de schi din Austria, miercuri. Potrivit reprezentanţilor Prima TV, el este supus în continuare investigaţiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmând ca medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici