Mihnea Vasiliu a fost numit General Manager al Ringier România

Mihnea Vasiliu a fost numit General Manager al Ringier România, urmând să asigure "conducerea strategică şi operaţională, precum şi dezvoltarea tuturor activităţilor companiei".

391 afișări
Imaginea articolului Mihnea Vasiliu a fost numit General Manager al Ringier România

Mihnea Vasiliu a fost numit General Manager al Ringier România

Mihnea Vasiliu îşi va prelua noul său rol de General Manager al Ringier România la mijlocul lunii noiembrie. El va raporta direct lui Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.

"Am toată încrederea că Mihnea Vasiliu, cu experienţa sa dovedită pe piaţa media din România şi în special datorită calităţilor sale strategice, va influenţa în mod decisiv dezvoltarea afacerii noastre din România", spune Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.

Potrivit comunicatului, Mihnea Vasiliu cunoaşte în profunzime piaţa media din România. "Cea mai recentă funcţie deţinută de Vasiliu este aceea de director executiv al companiei Realitatea Media", se arată în comunicat.

Mihnea Vasiliu preia conducerea companiei Ringier România de la Marius Hagger. Ringier Group Communications a anunţat, în data de 22 iulie 2010, că Marius Hagger, directorul general al Ringier România, va pleca la cerere din compania Ringier AG cel târziu până la data de 31 ianuarie 2011. Marius Hagger a anunţat la momentul respectiv că pleacă de la Ringier pentru o nouă provocare profesională în cadrul grupului de media NZZ din Elveţia.

Vasiliu, în vârstă de 44 de ani, este absolvent al Facultăţii de Electronică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti şi deţine un MBA obţinut la London Business School. Este căsătorit şi are trei copii.

Mihnea Vasiliu a declarat miercuri dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct al grupului Realitatea - Caţavencu. "Am ales o cale mai bună pentru mine în carieră", a explicat Mihnea Vasiliu, adăugând că nu are motive de supărare sau resentimente legate de trustul Realitatea - Caţavencu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici