Ministerul Culturii: Trei zile la dispoziţie pentru înscriere ca experţi evaluatori de proiecte editor

Ministerul Culturii, AFCN anunţă faptul că până la sfarsitul zilei de 23 mai sunt aşteptate înscrieri pentru a deveni expert evaluator independent al proiectelor editoriale propuse spre finanţare în sesiunea III / 2016.

167 afișări
Imaginea articolului Ministerul Culturii: Trei zile la dispoziţie pentru înscriere ca experţi evaluatori de proiecte editor

Ministerul Culturii: Trei zile la dispoziţie pentru înscriere ca experţi evaluatori de proiecte editor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Pentru o transparenţă a evaluării, Ministerul Culturii, Administraţia Fondului Cultural, anunţă faptul că mai sunt câteva zile pentru înscrierea ca expert evaluator al proiectelor culturale din sesiunea trimestrului următor. Cei interesaţi îşi pot îndrepta opţiunile spre două din cele cinci secţiuni: CARTE; REVISTE ŞI PUBLICAŢII CULTURALE; PROIECTE NOILE MEDIA (INCLUSIV ONLINE); EDIŢII CRITICE; EDIŢIE DE POEZIE. Sunt invitaţi cei cu experienţă editorială, redacţională, scriitori, filologi, critici literari, autori de proiecte multimedia, publicaţii online să se înscrie ca evaluatori. Expertiza legitimă şi pertinentă în domeniul de evaluare este criteriul principal de selecţie.

Detaliile pot fi consultate aici:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici