Mirela Corlăţan spune că a fost concediată de la Cotidianul

Mirela Corlăţan, autoarea materialului "Petru Romoşan, turnătorul lui Horia Bernea şi al lui Ion Negoiţescu", despre care jurnalista a afirmat că a fost scos de pe site-ul Cotidianul la solicitarea lui Cornel Nistorescu, declară că a fost concediată, miercuri, de directorul publicaţiei.

330 afișări
Imaginea articolului Mirela Corlăţan spune că a fost concediată de la Cotidianul

Mirela Corlăţan spune că a fost concediată de la Cotidianul (Imagine: http://dilemediatice.blogspot.com)

"Motivaţia lui Nistorescu a fost apariţia mea într-o emisiunea tv aseară (emisiunea "6! Vine presa", difuzată marţi seară pe B1 TV, n.r.)", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Corlăţan.

Jurnalista a precizat că aşteptă decizia oficială, pentru că, din punct de vedere juridic, faptul că a apărut într-o emisiune de televiziune nu este un motiv pertinent pentru concedierea sa.

"Aştept decizia. Din punctul meu de vedere acesta nu e un motiv pertinent de concediere. Aştept motivaţia oficială, pentru că apariţia într-o emisiune TV nu este un motiv juridic concret", a mai spus Mirela Corlăţan.

Luni, jurnalista de la Cotidianul, Mirela Corlăţan, i-a solicitat patronului trustului Realitatea-Caţavencu, Sorin Ovidiu Vântu, printr-o scrisoare deschisă, să pună un şef la Cotidianul cu care angajaţilor ziarului să nu le fie ruşine să mânce din "coliva gazetei", despre care se spune că o să fie închisă.

Cornel Nistorescu, directorul editorial al Cotidianul, vorbeşte, într-un interviu acordat Evenimentul zilei, despre numirea sa în fruntea Cotidianul, cenzură, dar şi relaţia cu Securitatea şi cei aflaţi "în spatele scandalului «Nistorescu»", printre care s-ar număra şi preşedintele Traian Băsescu.

Cornel Nistorescu a preluat începând de sâmbătă, 1 august, conducerea ziarului Cotidianul, în timp ce Adrian Ursu, redactorul-şef al publicaţiei, a fost numit director editorial al Realitatea TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe 31 iulie, de trustul Realitatea - Caţavencu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici