'Mission Impossible 7' şi '8' ale lui Tom Cruise au fost amânate până în 2023 şi 2024

Paramount Pictures şi Skydance au anunţat că atât cel de-al şaptelea, cât şi cel de-al optulea episod al francizei cinematografice Mission Impossible vor fi amânate din cauza pandemiei care persistă.

392 afișări
Imaginea articolului 'Mission Impossible 7' şi '8' ale lui Tom Cruise au fost amânate până în 2023 şi 2024

Încă fără titlu, "Mission Impossible 7" este programat acum să ajungă în cinematografe pe 14 iulie 2023, iar "Mission Impossible 8″ este programat pentru 28 iunie 2024.

Aceasta marchează cea mai recentă amânare legată de pandemie pentru cel de-al şaptelea film "Mission Impossible". Cea mai recentă dată de lansare a acestuia a fost 27 mai 2022.

Amânarea vine în contextul în care box office-ul înregistrează mai multe ratări decât succese atunci când vine vorba de blockbusterele francizelor. În timp ce un film precum "Spider-Man: No Way Home" a generat peste 703 milioane de dolari în SUA şi Canada, niciun alt film lansat în 2021 nu a adunat mai mult de 225 de milioane de dolari în vânzări de bilete pe piaţa americană.

Franciza "Mission Impossible" s-a bazat foarte mult pe vânzările internaţionale de bilete, în special din China. "Mission Impossible: Fallout" a adunat 791 de milioane de dolari în vânzări de bilete la nivel global în 2018, iar aproximativ 570 de milioane de dolari din acest total au provenit din vânzări în afara SUA şi a Canadei. Vânzările de bilete din China au reprezentat aproximativ 181 de milioane de dolari din această afacere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici