Muzeul Antipa poate fi vizitat virtual

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", inaccesibil publicului din cauza lucrărilor de reorganizare şi modernizare începute în ianuarie, poate fi vizitat virtual, pe site-ul www.antipa.ro.

1608 afișări
Imaginea articolului Muzeul Antipa poate fi vizitat virtual

Muzeul Antipa poate fi vizitat virtual

Pentru prima dată de la lansarea site-ului oficial se vor folosi instrumente de contorizare prin care se va putea înregistra numărul celor care vizitează online muzeul.

Lansarea turului virtual al Muzeului Antipa reprezintă prima etapă dintr-un proiect mai amplu de promovare a patrimoniului ştiinţific şi cultural deţinut şi de cunoaştere a publicului vizitator, virtual şi real.

Acest proiect, intitulat Grigore Antipa - Muzeul Virtual al Biodiversităţii, început în primavara acestui an, va continua şi dupa redeschiderea expunerii permanente

În acest sens, la imaginile din actualul tur virtual vor fi adăugate, în timp, şi panorame ale colecţiilor ştiinţifice, inaccesibile publicului larg, precum şi imagini macro şi microscopice ale unor piese de patrimoniu deosebite, alături de filmuleţe dedicate tehnicilor de preparare a materialelor biologice după standarde muzeale realizate în laboratoarele de conservare.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" a fost închis la începutul lunii ianuarie, pentru efectuarea lucrărilor de renovare la clădire, dar şi pentru modernizarea expoziţiei permanente, urmând a fi redeschis în ianuarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici