Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august cu expoziţia interactivă Fabrica de Jucării

Muzeul Copiilor din Capitală se va redeschide din 25 august cu expoziţia interactivă Fabrica de Jucării, în care copiii vor afla informaţii despre istoria şi materialele folosite la construcţia şi asamblarea jucăriilor, până la procesul de reciclare a jucăriilor vechi.

372 afișări
Imaginea articolului Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august cu expoziţia interactivă Fabrica de Jucării

Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august cu expoziţia interactivă Fabrica de Jucării

Expoziţia interactivă Fabrica de Jucării va fi un spaţiu al creativităţii construit special pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, unde alături de întreaga familie pot explora şi se pot distra împreună.

Expoziţia propune mai multe zone tematice captivante. Astfel, micuţii vor putea afla din ce sunt confecţionate jucăriile, cum se prelucrează jucăriile sau cum se asamblează jucăriile. Va fi amenajată o zonă unde copiii vor putea crea propriile jucării. De asemenea, vor putea afla despre importanţa colectării şi reciclării jucăriilor şi vor putea descoperi jucării interactive şi electronice, jocuri video şi console de jocuri, tehnologii precum realitatea virtuală şi augmentată, roboţi şi jucării programabile, imprimare 3D şi multe altele.

Muzeul Copiilor este un hub interactiv multifuncţional de învăţare non-formală şi experienţială în care copiii pot explora, învăţa şi se pot distra în acelaşi timp. De-a lungul anilor, Muzeul Copiilor a devenit o destinaţie preferată pentru familii, oferind expoziţii interactive şi educaţionale menite să inspire şi să încurajeze imaginaţia şi creativitatea copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici