NBC intenţionează să producă o nouă versiune a serialului "Xena: Prinţesa Războinică"

Postul de televiziune NBC intenţionează să producă o nouă versiune a serialului "Xena: Prinţesa Războinică/ Xena: Warrior Princess", la aproape 20 de ani de la debutul seriei originale, informează contactmusic.com.

255 afișări
Imaginea articolului NBC intenţionează să producă o nouă versiune a serialului "Xena: Prinţesa Războinică"

NBC intenţionează să producă o nouă versiune a serialului "Xena: Prinţesa Războinică"

Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, producătorii postului NBC spun că această continuare va fi "o versiune modernă" a serialului original, în care rolul principal a fost interpretat de actriţa Lucy Lawless.

Nu se ştie deocamdată dacă Lucy Lawless îşi va relua rolul prinţesei războinice Xena în noua producţie. În schimb, Sam Raimi şi Rob Tapert, producători executivi ai serialului original, au fost deja incluşi în echipa de producţie a noului show TV.

Publicaţia The Hollywood Reporter afirmă că noua versiune va avea premiera în 2016, la peste două decenii după debutul show-ului original pe micile ecrane, în 1995.

Serialul "Xena: Prinţesa Războinică", un spin-off al altui serial fantasy, "Hercules", s-a încheiat după şase sezoane, în anul 2001.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici