Netflix pregăteşte o surpriză pentru abonaţi. Cum vrea platforma de streaming să-şi surprindă fanii

  • Netflix vrea să includă jocuri video în pachetul abonamentelor, fără costuri adiţionale
  • Compania de streaming doreşte să îmbunătăţească în mod constant calitatea serviciilor oferite
  • Din acest motiv, Netflix vine cu idei inovative în întâmpinarea abonaţilor
2604 afișări
Imaginea articolului Netflix pregăteşte o surpriză pentru abonaţi. Cum vrea platforma de streaming să-şi surprindă fanii

Sursa foto: Mediafaxfoto

Netflix a confirmat oficial că va include jocuri video în pachetul abonamentelor, fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

În primă fază, vor fi disponibile în varianta pentru desktop, iar mai apoi se vor extinde şi pe mobil, au anunţat investitorii.

„Este momentul potrivit să aflăm dacă membrii comunităţii noastre apreciază cu adevărat jocurile virtuale. Pandemia a creat contextul oportun, mai ales că numărul de abonaţi a crescut considerabil datorită coronavirusului”, au declarat oficialii companiei de streaming.

Totodată, Netflix a anunţat o serie de mutări pentru a face posibilă tranziţia către lumea gamingului. Pentru început, l-au angajat pe Mike Verdu, fostul vicepreşedinte din departamentul de dezvoltare al companiei de jocuri Electronic Arts.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici