Netflix se delimitează total de actorul Kevin Spacey, după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Netflix a anunţat sâmbătă că se delimitează total de actorul Kevin Spacey, acuzat de hărţuire sexuală de către actorul Anthony Rapp, compania menţionând că nu se va mai implica în producţia serialului "House of Cards" dacă Spacey continuă să apară în acesta, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2192 afișări
Imaginea articolului Netflix se delimitează total de actorul Kevin Spacey, după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Netflix se delimitează total de actorul Kevin Spacey, după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Netflix a suspendat producţia celui de-al şaselea şi ultimul sezon din "House of Cards", în care Kevin Spacey joacă rolul preşedintelui american Frank Underwood.

"Netflix nu se va mai implica în nicio producţie a House of Cards care îl include pe Kevin Spacey. Vom continua să colaborăm cu MRC (Media Rights Capital) în acest interval de timp pentru a evalua calea de urmat în raport cu serialul", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Netflix, cea mai mare reţea de televiziune online din lume, a mai anunţat că nu va lansa filmul "Gore", care se află în stadiul de post-producţie. Filmul spune povestea defunctului scriitor american Gore Vidal, jucat de către Kevin Spacey.

Recent, Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual, după ce Anthony Rapp, actorul din "Star Trek" şi "Rent", l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când Rapp avea doar 14 ani. Spacey şi-a cerut scuze public.

"Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimentele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani", a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.

Kevin Spacey s-a născut la 26 iulie 1959, în statul California, şi şi-a început cariera ca un actor de teatru în anii '80, înainte de a fi primit în distribuţia unui film. A primit aprecieri critice în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici