Vacanţă de coşmar pentru Sorana Cîrstea. Ce a păţit după ce a fost testată anti-doping de trei ori

Sorana Cîrstea (27 de ani) a făcut nu mai puţin de trei teste anti-doping în decurs de câteva zile, acuzându-i de exces de zel pe oficialii din tenis.

4031 afișări
Imaginea articolului Vacanţă de coşmar pentru Sorana Cîrstea. Ce a păţit după ce a fost testată anti-doping de trei ori

Vacanţă de coşmar pentru Sorana Cîrstea. Ce a păţit după ce a fost testată anti-doping de trei ori

Ea a postat o imagine, ştearsă ulterior de pe Twitter, în care apar recipientele pentru recoltat sânge.

"E al treilea test anti-doping de când sunt în vacanţă", s-a plâns jucătoarea din Târgovişte.

După ce a încheiat un sezon foarte bun, Sorana a plecat să-şi încarce bateriile în SUA, acolo unde s-a întâlnit şi cu prietena Ana Ivanovic.

Dar e cunoscut faptul că jucătoarele de tenis sunt testate anti-doping inclusiv în timpul liber, oriunde s-ar afla şi indiferent de perioadă. Fiecare tenismenă de top e supusă la 10-20 de controale într-un an.

În plus, Sorana Cîrstea s-a ales şi cu o accidentare, posibil pe fondul stresului provocat de amplele controale. Cîrstea a purtat orteză la mâna dreaptă atunci când a ieşit în oraş, semn că simte dureri mari. 

VEZI FOTO AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici