New York Times lansează un site de ştiri transmise în timp real

New York Times a anunţat, marţi, lansarea unui nou serviciu, Times Wire, site gratuit de ştiri cu informaţii actualizate continuu şi care conţine şi fotografii şi însemnări de pe bloguri.

50 afișări
Imaginea articolului New York Times lansează un site de ştiri transmise în timp real

New York Times lansează Times Wire, site de ştiri transmise în timp real

Titlul şi primul paragraf ale fiecărui articol şi ale fiecărei însemnări de blog sunt prezentate în ordine cronologică inversă, cea mai recentă informaţie fiind publicată în partea superioară a paginii, alături de un link către site-ul cotidianului, www.NYTimes.com.

NYTimes.com este cel mai consultat site de ştiri din Statele Unite şi a avut, în martie, 20,1 milioane de vizitatori, potrivit statisticilor publicate de Nielsen Online.

Cititorii www.nytimes.com/timeswire vor putea alege să vadă integral conţinuturile publicate online de New York Times, în timp real, sau pot selecţiona subiectele care îi interesează cel mai mult, de exemplu sport sau economie.

În plus, pe lângă informaţii, Times Wire le oferă internauţilor acces şi la o galerie foto cu imagini de dată recentă.

Denise Warren, directorul general al NYTimes.com, a explicat că acest nou serviciu gratuit este destinat publicului care vrea informaţii de calitate, "la cerere" şi "personalizate".

Lansarea Times Wire are loc a doua zi după lansarea Times Reader 2.0, cea mai recentă versiune a unei aplicaţii care permite descărcarea ediţiei zilnice a ziarului într-o prezentare mai modernă decât NYTimes.com. Noua aplicaţie este caracterizată printr-o mai mare interactivitate, utilizatorul putând completa inclusiv grilele de cuvinte încrucişate ale publicaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici