Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar

Actorul Nicu Constantin este internat în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, el având o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, comandantul unităţii sanitare, general doctor Ioan Sârbu.

199 afișări
Imaginea articolului Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar

Nicu Constantin, în stare critică la Spitalul Militar (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Medicii fac toate eforturile pentru ameliorarea stării de sănătate a actorului. Starea lui este critică, fiind internat la Terapie Intensivă", a spus comandantul Ioan Sârbu.

Actorul a fost internat în Spitalul Clinic Militar de Urgenţă în 11 mai şi de atunci este sub strictă supraveghere medicală, fără niciun semn de ameliorare.

Nicu Constantin s-a născut în 31 iulie 1939, în Eforie Sud, judeţul Constanţa.

A fost vedetă a Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti între 1960 şi 2000, unde a susţinut peste 9.000 de reprezentaţii.

Între 1979 şi 1982 a fost actor al Teatrului Naţional de Operetă.

A participat la peste 600 de emisiuni radio şi peste 300 de emisiuni de televiziune.

Şi-a povestit experienţa de viaţă în cartea autobiografică "Ochelarii miraculoşi". A fost distins cu Ordinul Cultural Clasa I şi, în 2001, a devenit Cetăţean de Onoare al oraşului Eforie.

Actorul a jucat în aproximativ 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici