"Nimeni nu-i perfect", o comedie rafinată prezentată de Teatrul Avangardia, la Cinema Pro

Comedia "Nimeni nu-i perfect" este prezentată de Teatrul Avangardia într-o locaţie premium: nouă sala de spectacole din cadrul Cinema Pro din Capitală, joi, 6 iulie, de la ora 20.00. Textul piesei este semnat de reputatul autor britanic Simon Williams.

506 afișări
Imaginea articolului "Nimeni nu-i perfect", o comedie rafinată prezentată de Teatrul Avangardia, la Cinema Pro

"Nimeni nu-i perfect", o comedie rafinată prezentată de Teatrul Avangardia la Cinema Pro

Un spectacol rafinat şi cu o precizie de mecanism de ceas care conţine de fapt o comedie cu încurcături amoroase, o comedie despre conflictul dinspre generaţii şi o comedie despre războiul dintre sexe. Şi peste toate acestea, comedia din cadrul comediei.

Farsă iniţiată de către protagonistul piesei (Silviu Biriş) care, mănat de motive economice, se da drept femeie, îl va învălui pe acesta cu efect de bulgare de zăpadă scăpat de sub control atunci când se va îndrăgosti de femeia pentru care a pus la cale respectivă farsă.

Bunicul petrecăreţ, fiica adolescenţă şi femeia feministă şi atractivă par instrumente dintr-o orchestra aflată sub bagheta protagonistului piesei, amplificând situaţiile comice, interpunând obstacole între protagonist şi scopul sau final, generând încurcături şi situaţii palpitante.

Perspectiva comică rezultă în parte din ironie şi în parte din simpatie.

Din distribuţie fac parte: Silviu Biriş, Eugen Cristea, Andreea Şofron şi Rodica Ionescu.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici