No Mercy, 3 Sud Est, Direcţia 5 şi Trupa Hara cântă la Sala Polivalentă din Cluj, pe 10 martie

Clujul sărbătoreşte Ziua Femeii cu muzica live şi Retro Party România - Pentru EA! Hiturile româneşti care se ascultau în anii '90- 2000 vor răsuna în Sala Polivalentă BT Arena în 10 martie.

1232 afișări
Imaginea articolului No Mercy, 3 Sud Est, Direcţia 5 şi Trupa Hara cântă la Sala Polivalentă din Cluj, pe 10 martie

No Mercy, 3 Sud Est, Direcţia 5 şi Trupa Hara cântă la Sala Polivalentă din Cluj, pe 10 martie

Pe scenă vor urca trupele 3 Sud Est, Direcţia 5, Trupa Hara şi NO MERCY, formaţie reprezentată de solistul şi chitaristul Marty Cintron. În plus, îndrăgitul DJ Antenna va mixa cele mai cunoscute hituri retro şi va menţine atmosfera de petrecere.

Primul eveniment Retro Party România a fost în noiembrie 2022, iar organizatorii revin acum cu retro party-ul dedicat femeilor.

„Facem cel mai mare retro party din România pentru doamnele şi domnişoarele noastre! Vrem să dăm înapoi măcar o parte din energia şi frumuseţea pe care ele le aduc în vieţile noastre. Şi nimic nu se compara cu energia a mii de voci care cântă împreună. La ediţia din noiembrie a fost de vis, acum sunt convins că va fi de-a dreptul magic”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara şi organizator al evenimentului.

Trupa 3 Sud Est, una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti, urcă pe scena Sălii Polivalente BT Arena în 10 martie. Cei 3 muzicieni au mers pe drumuri separate în 2008. În anul 2014 formaţia 3 Sud Est s-a reunit şi a revenit în forţă cu un nou single – „Emoţii”. Conform Media Forest Romania, hitul „Emoţii” a fost piesa anului în România şi a cucerit topurile muzicale. Membrii trupei 3 Sud Est au demonstrat că muzica de suflet nu moare niciodată, iar publicul îi apreciază în continuare şi abia aşteaptă să-i vadă la concertele din ţară şi străinătate.

Direcţia 5 este una dintre cele mai longevive formaţii româneşti. Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991 la Bucureşti şi continuă să se reinventeze după 32 de ani de prezenţă muzicală în România, având peste 20 de albume şi colaborări frumoase cu artişti români. Trupa va cânta pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena Cluj-Napoca în 10 martie cele mai îndrăgite melodii, printre care „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Am nevoie de tine”, „Te iubesc”, „Îţi mulţumesc”.

De 23 de ani, trupa Hara ne încântă cu stilul lor inconfundabil, cu melodiile „Totaya Ye”, „Ce ţi-aş face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”. Trupa Hara s-a înfiinţat în Cluj-Napoca în 2000. Membrii actuali ai formaţiei sunt Flavius Buzilă (voce, chitară), Nunu Racris (tobe), Andrei Bălaşa (chitară), Mihai Andriţcu (vioară), Andrei Stoi (percuţii, bass). Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câştigătoare în cadrul Akademia Music Awards, unul dintre cele mai importante concursuri muzicale internaţionale din Statele Unite.
No Mercy, una dintre cele mai aşteptate prezenţe de la Retro Party România

No Mercy este o trupă americană care s-a înfiinţat în 1995 şi a fost formată din trei muzicieni: Marty Cintron şi fraţii gemeni Ariel Hernández şi Gabriel Hernández. În 15 ani de activitate, trupa americană No Mercy a lansat patru albume, îmbinând stilul pop cu muzica latino. Formaţia a lansat piese de succes, printre care “When I Die'”, “Missing”, “Kiss You All Over” şi “Please don’t go”. Printre cele mai cunoscute hituri este melodia "Where Do You Go", care este un cover după melodia formaţiei La Bouche. Acum trupa este reprezentată de Marty Cintron, chitaristul şi solistul trupei. Pop starul anilor ’90, solistul, chitaristul şi actorul american Marty Cintron, revine în România şi va cânta hiturile celebre „Where Do You Go”, „My Promise” sau „Please Don’t Go”.

În deschidere şi după fiecare trupă care urcă pe scenă, DJ Antenna va menţine atmosfera pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri româneşti, pentru un retro party perfect. DJ-ul mixează muzică retro din toate timpurile şi are o energie molipsitoare. Susţine show-uri la cele mai mari festivaluri din ţară, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor).
Retro Party România - Pentru EA are loc în 10 martie 2023 la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
retro party,
cluj,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici