NOAPTEA ALBĂ a Galeriilor 2017: Ce surprize au pregătit organizatorii în acest an

O nouă ediţie a Noapţii Albe a Galeriilor (NAG) va avea loc vineri, 6 octombrie, la Bucureşti, Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Petrila, Reşiţa, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

947 afișări
Imaginea articolului NOAPTEA ALBĂ a Galeriilor 2017: Ce surprize au pregătit organizatorii în acest an

NOAPTEA ALBĂ a Galeriilor 2017:

PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Vernisaje, performance-uri, spaţii alternative, galerii de artă şi ateliere de artist, toate împreună generează, de la o ediţie la alta, o nouă hartă a oraşelor în care are loc acest eveniment.

În această ediţie a NAG organizatorii oferă publicului din Bucureşti o întâlnire cu un nou oraş introdus în acest program prin expoziţia focus Petrila "O călătorie spre buricul pământului" care va fi deschisă publicului timp de o lună de zile în spaţiul Rezidenţa BRD Scena9, începând de vineri, şi nu în ultimul rând, va continua programul de vizită a unui grup de curatori străini "Search & Research RO".

Informaţii complete despre eveniment sunt disponibile la adresa: www.noapteagaleriilor.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici