"Noaptea celor cinci tenori" ajunge marţi la Bucureşti

Turneul "Noaptea Italiană", cunoscut şi sub titlul de "Noaptea celor cinci tenori", ajunge marţi seara la Bucureşti, cu un concert susţinut la Sala Palatului de tenorii Luigi Fratello, Orfeu Zanetti, Vincenzo Sanso, Stoian Daskalov şi Giuliano di Filipo.

7 afișări
Imaginea articolului "Noaptea celor cinci tenori" ajunge marţi la Bucureşti

"Noaptea celor cinci tenori" ajunge marţi la Bucureşti

"Spectacolul va cuprinde lucrări de Pucinni, Donizetti, Verdi, canzonete şi cântece de Crăciun", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, producătorul show-ului, Ralf Grefke.

De asemenea, spectacolul va mai fi prezentat luni la Iaşi, miercuri la Braşov, joi, la Baia Mare şi vineri, la Cluj Napoca.

Cei cinci ternori - Luigi Fratello, Orfeu Zanetti, Vincenzo Sanso, Stoian Daskalov şi Giuliano di Filipo - prezentaţi de către organizatori ca fiind unii dintre cei mai buni din lume, au mai concertat pe mari scene din Europa şi din lume, precum Opera de Stat din Viena, Scala din Milano, dar şi Opera din Sydney sau New York.

Spectacolul "Noapte Italiană" face parte din turneul 2007 / 2008 pe care cei cinci tenori îl întreprind în întreaga lume. Ei sunt acompaniaţi în spectacole de către Metropolitan International Simphony Orchestra, sub conducerea dirijorului Nayden Todorov.

"Ideea acestui spectacol mi-a venit în 2001, când am susţinut trei spectacole în Germania, care s-au bucurat de mare succes", a mai spus Ralf Grefke. "Am ales aceşti tenori pentru că sunt unii dintre cei mai buni din lume", a adăugat acesta.

"Este un concert pe care îl facem de mulţi ani şi suntem siguri de rezultate", a precizat, la rândul său, tenorul Zanetti, de asemenea prezent la conferinţa de presă.

Potrivit organizatorilor, spectacolul va dura peste două ore. Biletele costă între 50 şi 200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici