Noile episoade ale documentarului lui Harry şi Meghan vor fi difuzate azi

Trei noi episoade din documentarul Netflix al lui Harry şi Meghan vor fi lansate joi, Palatul Buckingham pregătindu-se pentru mai multe reproşuri din partea cuplului. Aceste episoade analizează relocarea cuplului din Marea Britanie în SUA şi decizia de a se retrage din funcţiile regale de primă linie

438 afișări
Imaginea articolului Noile episoade ale documentarului lui Harry şi Meghan vor fi difuzate azi

Noile episoade ale documentarului lui Harry şi Meghan vor fi difuzate azi

Se aşteaptă ca ultimele trei episoade care apar joi să analizeze relocarea cuplului din Marea Britanie în SUA şi decizia celor doi de a se retrage din funcţiile regale de primă linie în ianuarie 2020, potrivit Sky News.

Netflix va publica a doua jumătate a serialului în şase părţi al cuplului joi dimineaţa, după ce a publicat primele trei episoade la începutul acestei luni.

În trailerele care prezintă ultimele trei episoade, prietena lui Meghan, Lucy Fraser, şi avocata familiei Sussex, Jenny Afia, acuză palatul că „alimentează” presa cu poveşti despre ducesă pentru a evita publicarea altor poveşti „mai puţin favorabile”.

Jenny Afia, parteneră la firma de avocatură media Schillings, este prima care apare, vorbind în timp ce sunt prezentate imagini de la Palatul Buckingham.

„A existat un fel de adevărat război împotriva lui Meghan şi cu siguranţă am văzut dovezi că au existat informări negative din partea palatului împotriva lui Harry şi Meghan pentru a se potrivi agendei altor persoane”, spune ea.

Trailerul trece la Lucy Fraser, care spune: „Meg a devenit acest ţap ispăşitor pentru palat, aşa că ei alimentau poveşti despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu, pentru a evita ca alte poveşti mai puţin favorabile să fie tipărite”.

„Pur şi simplu vedeai cum se desfăşoară”, spune apoi şi Meghan. „Cum ar fi, o poveste despre cineva din familie ar apărea pentru un minut şi ei spun: 'trebuie să facă asta să dispară'”.

„Dar există spaţiu pe pagina de start a unui site web, există spaţiu acolo pe coperta unui ziar şi trebuie să fie completat ceva acolo despre cineva regal”.

Un teaser anterior, lansat la începutul săptămânii, îl prezenta pe Harry spunând că „au fost fericiţi să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, referindu-se la prinţul William, pe lângă imagini ale Palatului Buckingham şi titluri de ziare, inclusiv unul care spunea aşa: „Nu am vrut să mint: "Regina ordonă un Megxit dur””.

Ultimele trei episoade vor fi difuzate la o săptămână după ce primele trei episoade au fost puse la dispoziţie pentru streaming în întreaga lume.

În aceste prime episoade, telespectatorii i-au auzit pe Harry şi Meghan vorbind despre presiunea pe care au simţit-o din cauza interesului mediatic faţă de viaţa lor şi despre faptul că nu s-au simţit susţinuţi de familia regală.

Cuplul a semnat contracte, despre care se crede că valorează peste 100 de milioane de lire sterline, cu Netflix şi Spotify, după ce a renunţat la funcţia de membru senior al familiei regale.

Nici Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Prinţul şi Prinţesa de Wales, nici Palatul Buckingham nu au comentat serialul sau cel mai recent trailer, în ciuda acuzaţiilor.

Sky News înţelege că oficialii palatului se concentrează în prezent pe slujba de colinde a Prinţesei de Wales, care urmează să fie filmată joi la Westminster Abbey.

Evenimentul va avea ca scop punerea în lumină concongregaţii de aproape 2.000 de persoane care şi-au ajutat comunităţile din Marea Britanie, precum şi amintirea moştenirii reginei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici