Nokia a creat o aplicaţie 3D care permite vizitarea oraşului Gotham din franciza "Batman"

Compania Nokia a creat o aplicaţie de tipul "Google Earth" care permite utilizatorilor de pe Facebook să viziteze în cele mai mici detalii şi în 3D Gotham City, oraşul fictiv din filmele francizei "Batman".

240 afișări
Imaginea articolului Nokia a creat o aplicaţie 3D care permite vizitarea oraşului Gotham din franciza "Batman"

Nokia a creat o aplicaţie 3D care permite vizitarea oraşului Gotham din franciza "Batman"

Acest tur online, pentru care utilizatorii trebuie să se conecteze mai întâi pe Facebook, beneficiază de o grafică excelentă, realizată în 3D, ce permite vizitarea celor mai mici detalii din Gotham City. Proiectul reprezintă o colaborare între studiourile Warner Brothers şi compania Nokia, informează dailymail.co.uk.

Există însă şi un mic "preţ" care trebuie plătit: pentru a explora oraşul Gotham, utilizatorii trebuie să dea mai întâi un "Like" pe Facebook pentru compania Nokia.

Oferind premii precum tricouri, telefoane mobile şi chiar pelerine precum aceea purtată de personajul Batman, dacă utilizatorii reuşesc să descopere indiciile şi semnalele în formă de liliac ascunse peste tot în oraş, creatorii acestei hărţi inedite îi îndeamnă pe fanii francizei "Batman" să viziteze cât mai multe dintre clădirile celebre din Gotham City.

Printre acestea se află primăria, stadionul Gotham, azilul Arkham, dar şi două dintre locurile preferate de Batman - turnul din oraş şi conacul său.

Acest proiect online face parte din campania de promovare prin care compania Nokia îşi promovează linia sa de telefoane mobile Lumina 900 Windows Phones.

Gigantul finlandez a lansat, totodată, o serie de aplicaţii speciale care promovează cel mai recent film din seria "Batman" - minijocuri, trailere exclusive şi secvenţe din film.

Lungmetrajul "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises" este regizat de Christopher Nolan, îl are ca protagonist pe actorul galez Christian Bale şi va fi lansat pe marile ecrane din România pe 20 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici