Noul spectacol de operă în regia lui Ion Caramitru, prezentat în Festivalul Enescu

Spectacolul "Tragedia lui Carmen", în regia lui Ion Caramitru, care a avut premiera la Sibiu în luna iulie, va fi prezentat şi la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB), pe 3 septembrie, în cadrul Festivalului "George Enescu", informează teatrul.

2 afișări
Imaginea articolului Noul spectacol de operă în regia lui Ion Caramitru, prezentat în Festivalul Enescu

Noul spectacol de operă în regia lui Ion Caramitru, prezentat în Festivalul Enescu

"Tragedia lui Carmen", produs de UNITER, a fost primul spectacol de operă din programul "Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007" şi s-a jucat în aer liber, în curtea interioară a Muzeului de Istorie, în iulie şi august.

La Sala Mare a Naţionalului bucureştean, publicul îi va putea vedea pe Oana Andra, Iordache Basalic, Vlad Miriţă, Mihaela Stanciu, Silviu Biriş, Eugen Cristea şi Vasile Calofir. Tiberiu Soare dirijează Orchestra Metropolitană de Cameră Bucureşti. Scenografia este realizată de Maria Miu.

Biletele la spectacolul de pe 3 septembrie costă 30 lei la stal şi 20 lei la loji, balcoane, strapontine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici