O carte pe zi: „Camera secretă”, de Emily Gunnis

O poveste de nedreptate socială, corupţie şi crime vechi, despre care nimeni nu vrea să ştie. Şi o poveste despre două familii învecinate, una suferind din pricina celeilalte. Şi o poveste despre moaşe, autoarea declarând într-o notă finală că a fost întotdeauna fascinată de moaşe.

182 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Camera secretă”, de Emily Gunnis

O carte pe zi: „Camera secretă”, de Emily Gunnis

Scriu editorii: „1969, ajunul Anului Nou. În timp ce familia Hilton de la Conacul Tiselor se pregăteşte să găzduiască petrecerea de revelion, fetiţa lor dispare. Suspiciunile cad asupra lui Bobby James, fiul fermierului din vecini, ultimul care a văzut-o pe Alice înainte de dispariţie. Deşi susţine că e nevinovat, Bobby este trimis într-o instituţie corecţională. Alice n-avea să mai fie găsită.
În prezent. Arhitecta Willow James lucrează la un proiect de dezvoltare imobiliară la Parcul Tiselor când află că domeniul ascunde un secret. Pe măsură ce sapă tot mai adânc în trecut, descoperă o întreagă reţea de persecuţii şi nedreptăţi. Willow ştie că singura cale de a împiedica trecutul să se repete este să îndrepte o mare greşeală.

Timp de mai multe decenii, soarta familiilor Hilton şi James s-a intersectat pe domeniul Tiselor. Totul a început cu secretul unei moaşe, de mult îngropat, dar care, dacă este descoperit, ar putea să salveze cele două familii de la tragedia care le leagă ca un blestem. Şi ar putea fi cheia care să-i elibereze pe toţi...

Emily Gunnis, autoarea bestsellerului Fetiţa din scrisoare, ne propune un nou roman captivant, puternic şi emoţionant, povestea a două familii şi a secretului distrugător care le uneşte”.

Şi undeva e o cameră secretă.

„O carte grozavă, cu adevărat greu de lăsat din mână. Ritm alert, inteligent construită şi, pe alocuri, de o tristeţe deznădăjduită – toate atributele unui bestseller.“ Lesley Pearse

Emily Gunnis – Camera secretă. Traducere din limba engleză şi note de Mihaela- Magdalena Dumitru. Editura Litera, colecţia Buzz Books. 399 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici