O carte pe zi: „Fifty-fifty. Valea ultimei şanse” de James Patterson şi Candice Fox

„Un autor de citit obligatoriu...un maestru al meşteşugului de scriitor” - Providence Sunday Journal.

104 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Fifty-fifty. Valea ultimei şanse” de James Patterson şi Candice Fox

O carte pe zi: „Fifty-fifty. Valea ultimei şanse” de James Patterson şi Candice Fox

Detectivul Harriet Blue este poliţistă în Sydney, impulsivă, dură, şeful ei are tendinţa s-o ţină departe de presă, mai ales când fratele ei este arestat pentru o serie de crime brutale. Aşa că o trimite să rezolve un caz în mijlocul pustietăţii australiene, în mijlocul deşertului Australiei de Vest. Misiunea ei este să dea de urma a doi criminali. Este, în mare acţiunea din romanul „Niciodată, nicăieri”, primul din seria care o care drept personaj principal pe Harriet Blue. Au apărut până acum patru romane din această serie, două şi în traducere românească, pe cel de-al doilea îl semnalăm astăzi.

Scriu editorii: „Care sunt şansele ca suspectul Sam Blue să fie nevinovat de crimele în serie asupra a trei tinere? Hotărâtă să-i reabiliteze numele, indiferent de costul carierei ei, detectivul Harriet Blue acceptă o relocare riscantă într-un oraş îndepărtat, unde un jurnal găsit pe marginea drumului dezvăluie un plan criminal. Iar prima crimă, la scurt timp după sosirea ei, sugerează că ceasul ticăie deja. Intre timp, înapoi în oraş, o tânără deţine cheia pentru a elucida cazul fratelui lui Harriet. Dacă ar putea scăpa de cel care o ţine ostatică. Detectivul Harriet Blue este hotărâtă să reabiliteze numele unui presupus criminal... dar când mai are loc o crimă, va reuşi ea să folosească asta in sprijinul anchetei sale paralele?”.

James Patterson şi Candice Fox - Fifty- fifty. Valea ultimei şanse. Traducere din limba engleză de Roxana-Cristina Gheorghe. Editura RAO. 368 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici