O expoziţie internaţională de tatuaje din Sibiu va fi promovată de jurnalistul Charlie Ottley

O expoziţie internaţională de tatuaje care va avea loc la sfârşitul lunii mai în Sibiu va fi promovată de jurnalistul Charlie Ottley în documentarul ”Flavours of Romania”.

179 afișări
Imaginea articolului O expoziţie internaţională de tatuaje din Sibiu va fi promovată de jurnalistul Charlie Ottley

O expoziţie internaţională de tatuaje din Sibiu va fi promovată de jurnalistul Charlie Ottley

Convenţia internaţională de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo, revine după pandemie cu o premieră pentru Sibiu, cea de a 11- ediţie va fi promovată pentru prima dată de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, pe Netflix, în cadrul serialului documentar de succes, „Flavours of Romania”.

Anul acesta îl vom avea invitat pe Charlie Ottley, realizatorul emisiunilor <Wild Carpathia>, care se difuzează pe Neflix, pe Discovery Channel, iar anul acesta îl vom avea invitat la Transilvania Tattoo Expo şi ne bucurăm de faptul că vom fi incluşi şi noi într-unul din serialele lui. Mi se pare o oportunitate extraordinară pentru eveniment şi pentru Sibiu şi bineînţeles şi pentru scena tattoo, de a apărea într-un context inedit pentru noi şi a avea acces la un segment de public, la care până acum nu aveam aşa o deschidere. În afară de asta, prin faptul că Charlie va fi prezent la eveniment va aduce în atenţia vizitatorilor noştri, în special a celor străini, o mare parte din frumuseţile României, care sunt expuse în serialele lui, astfel încât oamenii care vin la noi de departe, vor pleca cu o imagine mult mai frumoasă despre România noastră”, a declarat organizatorul expoziţiei Ovidiu Popârţan.

Transilvania Tattoo Expo va avea loc la Sala Thalia în perioada 26-28 mai.

Charlie Ottley a mai promovat Sibiul, în campania „Discover România” difuzată de BBC World News în 2022, însă este pentru prima dată când a ales să vină pentru a filma la Transilvania Tattoo Expo, în sediul Sălii Thalia din Sibiu.

Sunt foarte încântat de eveniment. Am dori să includem festivalul ca parte a noii serii <Flavours of Romania>, pentru Netflix, ca o oprire distractivă şi vibrantă, în lunga noastră călătorie la nivel naţional, în jurul acestei ţări incredibile”, a precizat Charlie Ottley.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici