O variantă modernă a spectacolului "Romeo şi Julieta", cu Orlando Bloom, transmisă în Capitală

O variantă modernă a spectacolului shakespearian "Romeo şi Julieta", avându-i în rolurile principale pe Orlando Bloom şi Condola Rashad, va putea fi urmărită pe 1 aprilie, de la ora 20.30, şi pe 6 aprilie, de la ora 18.30, într-un cinematograf din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

553 afișări
Imaginea articolului O variantă modernă a spectacolului "Romeo şi Julieta", cu Orlando Bloom, transmisă în Capitală

Orlando Bloom (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Astfel, producţia de pe Broadway aduce pe scenă o distribuţie de excepţie, avându-i în rolurile principale pe Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile din "Stăpânul Inelelor" şi "Piraţii din Caraibe", şi pe Condola Rashad, de două ori nominalizată la Tony Awards, premiile americane pentru excelenţă în teatru.

Spectacolul a fost filmat la Teatrul Richard Rogers de pe Broadway, New York. Cu o punere în scenă curajoasă, cu totul aparte faţă de originalul lui William Shakespeare, producţia "Romeo şi Julieta" a captat atenţia publicului şi criticilor deopotrivă, în special datorită modului nonconformist în care a fost construită. Regizorul David Leveaux, aduce, într-un decor contemporan, un nou suflu şi o energie dinamică spectacolului. Apariţia lui Romeo pe motocicletă, cu pantaloni de piele, la balconul unei Juliete cu pielea de abanos oferă o perspectivă modernă asupra unei poveşti eterne de iubire, a cărei esenţă poate fi regăsită şi în prezent: prejudecată, furie, trădare şi şansa ca dragostea adevărată să triumfe.

Transmisiunea spectacolului "Romeo şi Julieta" marchează 450 de ani de la naşterea lui William Shakespeare, oferind un eveniment de neuitat atât pentru iubitorii de teatru, cât şi pentru cei care vizionează pentru prima dată o producţie realizată după textul clasicului autor britanic.

"Romeo si Julieta" face parte din stagiunea 2013 - 2014 a Grand Cinema & More. Stagiunea aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume. Astfel, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City difuzează, în premieră, o interpretare modernă a romanticei piese de teatru "Romeo şi Julieta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici