O vedetă îi face marcaj insistent Shakirei. Unde au fost zăriţi cei doi

Zvonurile despre relaţia dintre septuplul campion mondial de F1 Lewis Hamilton şi starul pop continuă.

4547 afișări
Imaginea articolului O vedetă îi face marcaj insistent Shakirei. Unde au fost zăriţi cei doi

Hamilton îi face marcaj insistent Shakirei. Unde au fost zăriţi cei doi

Lewis Hamilton şi Shakira sunt mai mult decât cunoştinţe. Un indiciu a fost prezenţa cântăreţei columbiene la boxele Mercedes, în timpul Marelui Premiu al Spaniei de F1, pentru a urmări isprăvile britanicului. După cum relatează săptămânalul american People, cei doi ar fi început să se întâlnească.

Hamilton şi Shakira s-ar fi văzut la finalul cursei de la Barcelona. Cuplul ar fi iesit la cină într-un club din oraşul catalan, răsfăţându-se cu câteva pahare, alături fiindu-le prietenii Daniel Caesar, Fai Khadra si Mustafa. Acesta din urmă a împărtăşit o poveste pe Instagram care îi înfăţişa pe şoferul Mercedes şi pe cântăreţ îmbrăţişaţi, sorbind cocktailuri. Un fel de confirmare a ceea ce s-a întâmplat la Miami, când Shakira şi Hamilton participaseră la o excursie cu barca cu prieteni comuni, la finalul Marelui Premiu.

Atât Hamilton, cât şi Shakira au avut relaţii importante în trecut. Pilotul britanic în vârstă de 38 de ani a fost legat de o altă cântăreaţă, Nicole Scherzinger, până în 2015. Apoi, s-ar fi apropiat de starul pop Rihanna.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, în schimb, şi-a încheiat relaţia cu fotbalistul Gerard Piqué în 2022, cu care are doi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici