"O Zi a Porţilor Deschise pentru Liceeni", sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă al României

Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) din Bucureşti invită publicul, sâmbătă, în intervalul orar 12.00 - 18.00, la evenimentul "A Taste of CADO - O Zi a Porţilor Deschise pentru Liceeni", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

88 afișări
Imaginea articolului "O Zi a Porţilor Deschise pentru Liceeni", sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă al României

"O Zi a Porţilor Deschise pentru Liceeni", sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă al României (Imagine: Facebook)

Organizat în cadrul campaniei de recrutare a voluntarilor care îşi doresc să devină membri ai Consiliului Adolescenţilor (CADO), evenimentul este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Locul de întâlnire va fi parterul Galeriei Naţionale, situat pe Calea Victoriei 49-53.

Această întâlnire le oferă ocazia potenţialilor voluntari de a-i cunoaşte mai bine pe actualii membri CADO şi de a se familiariza cu activităţile desfăşurate de aceştia în muzeu, fiind o modalitate de avea acces, pentru o zi, în culisele instituţiei. Astfel, tinerii vor putea să înţeleagă mai bine responsabilităţile unui voluntar, descoperind activităţile şi proiectele în care aceştia se pot implica, pentru a decide dacă acest program li se potriveşte.

Adolescenţii vor participa la o serie de activităţi moderate de actualii voluntari ai CADO în Galeria de Artă Românească Modernă, în Galeria de Artă Europeană şi în atelierul Pasărea ascunsă în piatră, conform unui program stabilit în prealabil.

Mai multe informaţii se pot găsi şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/adolescentlaMNAR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici