„Obiceiuri necurate”, un nou spectacol în izolare de la Teatrul Bulandra, duminică, de la ora 19.00

Coada de la casa de bilete a teatrului Bulandra se mută şi duminică seara în online, pe site-ul Smart Radio în secţiunea Smart Live Fever şi pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

447 afișări
Imaginea articolului „Obiceiuri necurate”, un nou spectacol în izolare de la Teatrul Bulandra, duminică, de la ora 19.00

Sursa foto: Facebook „Obiceiuri necurate”

In vino veritas, se spune. Iar în vinul de mănăstire se ascund motivele şi intriga unei investigaţii pline de umor şi de tâlc.

Este vorba de un masterclass regizat de Mihai Constantin, montat la Bulandra în 2012, care, asemenea vinului de calitate, devine tot mai bun pe timp ce trece.

„Obiceiuri necurate" reuşeşte pe tot parcursul să îşi păstreze ritmul, tensiunea şi umorul. Scenele mute se dovedesc memorabile iar finalul e surprinzător. Pentru Marele Public, spectacolul este o comedie „curată” , ce transmite un flux de bună dispoziţie, lipsită de artificii vulgare, savuroasă prin interpretare şi ritmul surpriză al acţiunii, totul impus inventiv de regizorul Mihai Constantin, care se dovedeşte priceput în regulile de bază ale farsei comice.

Durata spectacolului este de două ore şi 10 minute şi poate fi văzut pe site-ul Smart Radio în secţiunea Smart Live Fever şi pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici