Opera Naţională Bucureşti creşte preţul biletelor

Opera Naţională Bucureşti (ONB) îşi modifică tarifele începând cu această stagiune, preţul biletelor crescând în funcţie de importanţa reprezentaţiilor şi de poziţionarea locurilor în sala de spectacole.

9 afișări
Imaginea articolului Opera Naţională Bucureşti creşte preţul biletelor

Opera Naţională Bucureşti creşte preţul biletelor

Potrivit reprezentanţilor ONB, creşterea tarifelor s-a decis în urma realizării unui studiu de piaţă care a indicat că, pentru optimizarea activităţii, este necesar ca Opera Naţională Bucureşti să mărească preţurile biletelor.

Astfel, pentru spectacolele-eveniment (premiere, spectacole cu invitaţi de cotă internaţională, concerte aniversare), tarifele practicate vor fi următoarele: biletele de categoria I – 63 lei, categoria II - 52,5 lei, categoria III - 26,25 lei, categoria IV - 14,7 lei şi categoria V – 7,35 lei.

Tariful pentru un spectacol curent va fi următorul: categoria I – 52,5 lei, categoria II – 42 lei, categoria III - 21 lei, categoria IV – 10,5 lei şi categoria V – 5,25 lei.

Pentru a compensa creşterea semnificativă a preţurilor, ONB va introduce începând cu actuala stagiune un sistem de patru tipuri de abonamente. Abonamente de tip A – pentru cinci spectacole de operă (în cursul săptămânii) are preţul de 178,5 lei, 147 de lei şi 73,5 lei, în funcţie categoria pentru care se optează. De asemenea, aceleaşi preţuri sunt practicate şi la abonamentul de tip B, pentru cinci spectacole de balet (în cursul săptămânii).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici