„Oppenheimer” este favorit la câştigarea premiului Oscar pentru cel mai bun film

  • „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan, adună 13 nominalizări la premiile Oscar.
  • Cillian Murphy şi Paul Giamatti au cele mai multe şanse la titlul de „cel mai bun actor”.
  • Lily Gladstone sau Emma Stone ar putea pleca acasă cu Oscarul „cea mai bună actriţă”.
257 afișări
Imaginea articolului „Oppenheimer” este favorit la câştigarea premiului Oscar pentru cel mai bun film

Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice

Gala Oscar bate la uşă. La noapte, aflăm câştigătorii.

A 96-a ediţie reuneşte nominalizaţi care au rupt box office-ul, atât veterani de la Hollywood, cât şi debutanţi. Emoţiile sunt mari, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este, bineînţeles: Cine pleacă acasă cu trofeele?

„Oppenheimer” are un casting formidabil aşa că eu sper să plece cu cele mai multe statuete acasă”, a declarat Irina Margareta Nistor, critic de film, pentru Aleph News.

„Şi cred că Gladstone o să plece totuşi acasă cu o statuetă, dar s-ar putea să mă înşel. De fapt, statuetele astea sunt în funcţie de cum îi bănuim noi pe cei care jurizează, practic”, a adăugat ea.

„Vedem ce se întâmplă, la noapte stăm treji. Mă bucur că se transmite şi în România. Sper să fie o noapte în care să ne bucurăm că anul acesta au fost 10 filme, unul mai bun ca altul”, a transmis Irina Margareta Nistor.

"Dacă cel mai bun film nu va fi "Oppenheimer", va fi una dintre cele mai mari surprize, dacă nu chiar cea mai mare surpriză, din istoria premiilor Oscar", a declarat Scott Feinberg, editor executiv pentru premii la The Hollywood Reporter, conform Reuters.

"Oppenheimer" şi "Barbie", un alt film nominalizat la categoria cel mai bun film, au adus deja împreună 2,4 miliarde de dolari într-o bătălie de box office de vară supranumită "Barbenheimer".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oppenheimer,
oscar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici