Opt ani de excelenţǎ. Business Magazin se relansează cu o ediţie specialǎ

Revista Business Magazin împlineşte 8 ani. Evenimentul este marcat printr-o ediţie specialǎ aniversarǎ, care va apǎrea pe piaţă la 1 octombrie 2012.

73 afișări
Imaginea articolului Opt ani de excelenţǎ. Business Magazin se relansează cu o ediţie specialǎ

Opt ani de excelenţǎ. Business Magazin se relansează cu o ediţie specialǎ

Numǎrul special va spune povestea celor opt ani de Business Magazin, o revistă care s-a născut la timp pentru a prezenta şi cea mai bună perioadă a României, cea de creştere economică din anii 2004 – 2008, dar şi perioada de criză care a urmat. Vom include o colecţie de materiale realizate de redactori de-a lungul timpului, precum şi poveştile produselor speciale ale revistei – Catalogul Tinerilor Manageri de Top, catalogul Celor mai admiraţi manageri din România, precum şi povestea Personalităţii anului, desemnată in fiecare decembrie. 

Noua publicaţie Business Magazin va avea un aspect nou, cu design grafic inovativ, o calitate superioarǎ, conţinut proaspǎt, categorii noi, analize economice integrate în contextul european si global, cu accent pe retail, finante-banci si energie, precum şi pe IT, auto sau politicǎ. Nu lăsăm deoparte zonele de lifestyle, dezvoltare personalǎ, culturǎ şi tehnologie.

Pentru a marca acest moment special am pregătit The Network Party, un eveniment tematic, cu multe surprize şi invitaţi de seamă, unde vom lansa ediţia aniversară. Petrecerea va avea loc pe 2 octombrie 2012 la Hotel Marriott, sala Grand Ballroom.

Te asteptǎm exclusiv in reţelele Inmedio si Relay pentru a achizitiona ediţia specialǎ aniversarǎ  Business Magazin!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici