Orange România vrea să lanseze postul Orange Info, cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale

Compania de telecomunicaţii Orange vrea să lanseze televiziunea Orange Info, pe care va difuza informaţii despre ofertele şi serviciile sale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din media.

152 afișări
Imaginea articolului Orange România vrea să lanseze postul Orange Info, cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale

Orange România vrea să lanseze postul Orange Info, cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale (Imagine: Mediafax Foto)

În acest sens, compania Orange România a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă audiovizuală prin satelit. Solicitarea va fi analizată în şedinţa CNA de joi.

Orange România a primit, pe 21 mai 2013, aprobarea CNA să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie TV. Atunci, Orange România a primit de la CNA un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV".

Platforma Orange TV a fost lansată efectiv pe 11 iunie 2013, televiziunile din oferta sa fiind retransmise prin intermediul companiei de sateliţi SES. Oferta Orange TV consta la momentul lansării în 100 de televiziuni, 40 fiind High Definition, iar dintre acestea 26 în premieră retransmise în România.

Anul trecut, Orange estima că va avea până la sfârşitul anului 2015 un număr de 300.000 de abonaţi la platforma de satelit Orange TV, potrivit informaţiilor publicate într-un raport financiar al companiei, citat de broadbandtvnews.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici