Oscar 2024, geantă cadou în valoare de 180.000 de dolari: iată ce daruri primesc cei nominalizaţi

În fiecare an, mai mulţi candidaţi primesc pachetul premiu Everyone Wins, cu o mulţime de cadouri: produse de înfrumuseţare, îmbrăcăminte...

949 afișări
Imaginea articolului Oscar 2024, geantă cadou în valoare de 180.000 de dolari: iată ce daruri primesc cei nominalizaţi

Oscar 2024, geantă cadou în valoare de 180 de mii de dolari: iată ce cadouri primesc unii nominalizaţi

Toată lumea câştigă la Oscar. Nu doar cei care ţin în mână prestigioasa statuetă la sfârşitul serii, ci şi mulţi alţi nominalizaţi la Premiile Academiei. Pachetul cu premii care se livrează se numeşte Everyone Wins şi conţine cadouri de lux, inclusiv produse de înfrumuseţare, îmbrăcăminte şi chiar vacanţe. Geanta cadou Oscar 2024 are o valoare de 180.000 de dolari.

Pentru al 22-lea an consecutiv, firma de marketing din Los Angeles Distinctive Assets livrează pungi cadou bărbaţilor şi femeilor nominalizaţi la marile categorii la Oscar. 

Conform celor dezvăluite de CNBS, punga cadou de anul acesta, nelegată direct de Academie, care nu are legătură cu acest cadou, valorează 180.000 de dolari şi conţine peste 50 de cadouri.

Lash Fary, fondatorul Distinctive Assets, spune: „Rareori se potriveşte într-o singură valiză. Avem un bagaj Olympia, care este cel mai mare duffel mobil care se fabrică. Şi apoi există de obicei genţi ecologice”.

Cadourile ajung direct acasă sau în hotelul unde sunt cazate vedetele. Doar transportul, având în vedere greutatea şi dimensiunea pachetelor, poate costa până la 850 de dolari.

Geanta cadou Oscar 2024

Există multe cadouri scumpe în cutie. Cel care costă cel mai mult este un sejur de trei nopţi la Chalet Zermatt Peak, pentru până la nouă oaspeţi. Respectând tema, nominalizaţii vor primi şi o invitaţie la un sejur de şapte zile la centrul spa Golden Door din California de Sud.


În geanta Everybody Wins găsim, printre alte cadouri:

un gratar portabil
o geantă „făcută manual de meşteri meşteri” de la un brand canadian
un dispozitiv de terapie a somnului cu infraroşu
o pungă de floricele de lux fără gluten
ciocolată vegană
o sticlă de Tequila şi, de asemenea, o sticlă de gin
plasture cu vitamina C pentru ochi
un set de haine pentru acasă sau pentru sală
pantofi, genţi, rucsacuri şi multe altele
un spectacol live al mentalistului Carl Christman (cadou inclus şi în cutia cadou companiei oferită la premiile Grammy 2024)
un cub Rubik cu temă retro, cu tematică retro a 50-a aniversare
un set cadou de produse de îngrijire a pielii
un tratament cu microace pentru fermitatea şi revitalizarea pielii şi pentru a minimiza semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile
un set de feţe de pernă de mătase
perne de designer
accesorii de bucătărie

Punga cadou cu şase cifre este rezervată exclusiv nominalizaţilor din categoriile actorie şi regie. Gazda premiilor Oscar Jimmy Kimmel va lua acasă şi o geantă Everybody Wins (pentru a patra oară). Există 26 de destinatari ai pachetului din acest an:

Realizator: Jimmy Kimmel
Nominalizaţi pentru cel mai bun regizor: Justine Triet, Martin Scorcese, Christopher Nolan, Yorgos Lanthimos, Jonathan Glazer
Nominalizaţi pentru cel mai bun actor: Bradley Cooper, Colman Domingo, Paul Giamatti, Cillian Murphy, Jeffrey Wright
Cele mai bune actriţe nominalizate: Annette Bening, Lily Gladstone, Sandra Hüller, Carey Mulligan, Emma Stone
Nominalizaţi pentru cel mai bun actor în rol secundar: Sterling K. Brown, Robert De Niro, Robert Downey Jr., Ryan Gosling, Mark Ruffalo
Nominalizate pentru cea mai bună actriţă în rol secundar: Emily Blunt, Danielle Brooks, America Ferrera, Jodie Foster, Da'Vine Joy Randolph

În cele din urmă, compania care oferă aceste pungi cadou speră să poată dona şi una directorului Barbie, Greta Gerwig, care nu a primit nominalizarea pentru cel mai bun regizor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici