Parcuri din Bucureşti, "transformate" în biblioteci în aer liber, începând de marţi

Persoanele pasionate de lectură au posibilitatea de a citi şi răsfoi, în câteva parcuri din Bucureşti, peste 100 de cărţi din oferta editurii Litera, începând de marţi şi până pe 31 august, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

869 afișări
Imaginea articolului Parcuri din Bucureşti, "transformate" în biblioteci în aer liber, începând de marţi

Parcuri din Bucureşti, "transformate" în biblioteci în aer liber, începând de marţi (Imagine: Andreea Alexandru-Mediafax Foto)

Astfel, editura Litera oferă cititorilor posibilitatea de a se bucura de poveşti cu eroi şi zâne, cărţi de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, dar şi ficţiune, istorie, cărţi practice şi de divertisment pentru adulţi.

În parcurile Cişmigiu, Alexandru Ioan Cuza şi Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte îşi doresc. Volumele pe care publicul le va regăsi în biblioteci fac parte din colecţiile consacrate ale editurii Litera: "Bestseller", "Premium", "Thriller", "Nobel", seria de autor "Alice Munro" - câştigătoarea premiului Nobel pentru literatură în anul 2013 -, "Sănătate şi nutriţie", "Biblioteca pentru toţi copiii", "Disney", "Disney English", "Marvel", "Tom şi Jerry".

Bibliotecile Litera se află în Parcul Cişmigiu - intrarea de la Conservator, Parcul Tineretului - Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Româneşti, şi Parcul Alexandru Ioan Cuza - intrarea Liviu Rebreanu.

Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care editura Litera o susţine cu ocazia împlinirii a 25 ani de existenţă.

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) pot fi găsite pe site-ul litera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici