Paris Jackson îşi face debutul solo în muzică. Fiica lui Michael Jackson a lansat albumul „Wilted”

  • Paris Michael Kathrine Jackson şi-a făcut debutul solo în muzică după ce a renunţat la fostul coleg de trupă Gabriel Glen cu care formase duetul The Soundflowers
  • Michael Kathrine este model, actriţă, cântăreaţă şi muzician
  • În 2017, Jacskon a apărut pe coperta Rolling Stone.
254 afișări
Imaginea articolului Paris Jackson îşi face debutul solo în muzică. Fiica lui Michael Jackson a lansat albumul „Wilted”

FOTO: Instagram @parisjackson

Paris Jackson, fiica regelui pop Michael Jackson, şi-a făcut debutul solo în muzică şi a lansat primul ei abum ce se intitulează Wilted.

Paris s-a despărţit curânnd de colegul ei de trupă, Gabriel Glen, cu care formase duetul The Sounflowers. Albumul a fost lansat pentru prima data în cadrul unui club celebru din Hollyood. Cei doi au format un cuplu nu doar pe scenă dar şi în viaţa privată.

Paris Jackson a apărut pentru prima data la TV în cadrul showului american „Jimmy Kimmel Live”, unde a interpretat primul ei single, „Let Down”.

Fratele lui Paris, Prince Jackson, a produs şi a regizat videoclipul unei alte piese de pe albumul Wilted, „Your Look (Glorious)”.

Artista susţine că este recunoscătoare pentru libertatea de a crea pe care i-o oferă muzica, cât şi pentru posibilitatea de a comunica cu fanii săi fără inhibiţii.

„Am atâtea emoţii, sunt foarte încântată, sunt recunoscătoare şi fericită”, spune Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici