Party TV, una dintre televiziunile lui Costi Ioniţă, se desfiinţează

CNA a retras, marţi, licenţa audiovizuală a televiziunii muzicale Party TV, la care este acţionar şi cântăreţul şi compozitorul Costi Ioniţă, fapt care este echivalent cu desfiinţarea postului TV.

1166 afișări
Imaginea articolului Party TV, una dintre televiziunile lui Costi Ioniţă, se desfiinţează

Party TV, una dintre televiziunile lui Costi Ioniţă, se desfiinţează (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Televiziunea muzicală Party TV deţinea licenţă audiovizuală din 27 martie 2007 şi a început să emită în 28 iunie 2007.

Licenţa Party TV era operată de societatea Happy Media SRL, ai cărei asociaţi sunt: Dumitru Emilia - 45%, Samoilă Zamfirescu Ionuţ Daniel - 35%, Ioniţă Constantin - 10% şi Samoilă Zamfirescu Noemi Gabriela - 10%.

Potrivit reprezentanţilor CNA, televiziunea Party TV şi-a întrerupt emisia pentru o perioadă legală de 90 de zile, anul trecut. Reprezentanţii CNA au spus că termenul de 90 de zile pentru reluarea emisiei de către Party TV a expirat pe 29 decembrie 2011, iar reprezentanţii televiziunii nu au răspuns la adresele Consiliului, pentru a explica situaţia.

Totuşi, reprezentanţii CNA au aflat că, în luna noiembrie, operatorul de cablu UPC a fost informat că Party TV nu îşi mai reia emisia, din cauza problemelor financiare.

Contactat, marţi, de MEDIAFAX, Costi Ioniţă a declarat că televiziunea Party TV s-a închis pentru că nu a fost rentabilă. "Am renunţat noi de ceva vreme la Party TV, pentru că nu a fost foarte rentabilă. Nu am mai depus solicitare la CNA pentru reluarea emisiei Party TV, pentru că nu ne-a mai interesat", a explicat Costi Ioniţă.

Acesta mai deţine şi alte afaceri în media, fiind acţionar la televiziunile Mynele TV şi MusiKlub.

Pe de altă parte, surse au declarat pentru MEDIAFAX că un motiv pentru închiderea Party TV ar fi acela că unul dintre acţionarii televiziunii - Ionuţ Samoilă - şi-a înfiinţat propriile posturi TV muzicale - Mooz Dance, Mooz Hits şi Mooz Ro.

Prezent, pe 27 iulie 2010, la şedinţa CNA, când au fost licenţiate Mooz Hits şi Mooz Ro, Ionuţ Samoilă a declarat pentru MEDIAFAX că nu intenţionează să renunţe la acţiunile de la Party TV, decât dacă i se va face o ofertă foarte bună. În momentul de faţă, el figurează încă, alături de Gabriela Samoilă, în acţionariatul Party TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici