Patru evenimente culturale test, cu public în interior, au fost aprobate de CNSU. Când sunt programate

Au fost aprobate, vineri, în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) patru evenimente test/pilot în domeniul cultural, în spaţiu închis, în limita participării a maximum 70% din capacitatea spaţiului.

180 afișări
Imaginea articolului Patru evenimente culturale test, cu public în interior, au fost aprobate de CNSU. Când sunt programate

Patru evenimente culturale test cu public în interior au fost aprobate de CNSU. Când sunt programate

Primul eveniment organizat şi desfăşurat în spaţiu închis, ca test / pilot, în limita a 70% din capacitate, este „Libera Musica”, eveniment organizat la interior, vineri, între orele 19.00-21.00, la Opera Naţională Bucureşti.

Sâmbătă, între orele 19.00-21.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, este „Dineu cu Proşti”, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului.

Tot sâmbătă, între orele 19.00-21.00, se joacă „Faust”, la Opera Naţională Română Cluj-Napoca, în interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului.

Un alt eveniment cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului se desfăşoară duminică, la Opera Naţională Bucureşti, între orele 19.00-21.00. Este vorba de „Libera Musica”. În eventualitatea unor condiţii meteorologie nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat pe data de 22 sau 23 mai, potrivit CNSU.

Hotărârea CNSU privind organizarea şi desfăşurarea evenimentelor test / pilot a fost aprobată în şedinţa de vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici