Pelicula care a devenit mare favorită la Oscar 2020, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani

Lungmetrajul de război "1917", de Sam Mendes, devine mare favorit la premiile Oscar de anul acesta, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani, a cărei a 31-a ediţie a avut loc sâmbătă noapte, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

4906 afișări
Imaginea articolului Pelicula care a devenit mare favorită la Oscar 2020, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani

Filmul care devine mare favorit la Oscar 2020, după ce a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani

În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldaţi englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1.600 de vieţi omeneşti, potrivit Cinemagia. Lungmetrajul "1917" a primit recent premiile Globul de Aur pentru cea mai bună dramă şi cea mai bună regie, precum şi Critics' Choice Award pentru cel mai bun regizor.

La gala de sâmbătă noapte, tot în categoriile dedicate cinematografiei, cel mai bun lungmetraj animat a fost desemnat "Toy Story 4", iar pelicula lui Todd Douglas Miller "Apollo 11" a obţinut premiul pentru cel mai bun documentar.

Mulţi dintre cei aproximativ 8.200 de membri ai Sindicatului producătorilor americani fac parte şi din Academia de film americană, organizaţia care acordă premiile Oscar, iar preferinţele lor reprezintă un indicator viabil în cursa pentru obţinerea acestor statuete. În 21 dintre cei 30 de ani anteriori ai galei PGA, câştigătorul premiului Sindicatului producătorilor americani a primit şi trofeul Oscar pentru cel mai bun film. Acest lucru s-a întâmplat inclusiv anul trecut, cu "Green Book: O prietenie pe viaţă", şi în 2018, cu "Forma apei/ The Shape of Water". Trofeele Academiei americane vor fi decernate anul acesta pe 9 februarie.

Dintre producţiile de televiziune, "Succession" (HBO) a primit premiul pentru cel mai bun serial dramă, "Fleabag" (Amazon), cel pentru cel mai bun serial de comedie, iar "Chernobyl" (HBO), cel pentru cea mai bună miniserie. Toate aceste producţii de televiziune au primit, pe 5 ianuarie, şi Globurile de Aur în aceleaşi categorii.

În categoria nou creată anul trecut, film de televiziune sau pentru platformă de streaming, membrii Producers Guild Association (PGA) au premiat "Apollo: Missions to the Moon".

"Leaving Neverland", documentarul HBO despre noi acuzaţii de abuz sexual la adresa lui Michael Jackson, a primit premiul pentru producţie TV de non-ficţiune, sezonul al 11-lea al "RuPaul’s Drag Race" (VH1), pe cel pentru cea mai bună emisiune concurs, iar sezonul al şaselea al "Last Week Tonight" (HBO), cel pentru divertisment şi talk television.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pga,
premii,
1917

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici