Pericolele noilor tehnologii! Ce rişti când navighezi pe internet?

Internetul a revoluţionat afacerile, comerţul, comunicarea, cultura, entertainmentul, politica, dar şi multe alte aspecte ale vieţii. Dezvoltarea tehnologiei a revoluţionat lumea, iar oamenii au devenit dependenţi de mediul online, potrivit www.incont.ro.

84 afișări
Imaginea articolului Pericolele noilor tehnologii! Ce rişti când navighezi pe internet?

Pericolele noilor tehnologii! Ce rişti când navighezi pe internet? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fie că vorbim despre informare, discuţii cu prietenii pe messenger sau pe site-urile de socializare ori despre facturile pe care le plătim online, toţi suntem ancoraţi în mediul virtual. Internetul a adus numeroase beneficii, în toate domeniile, şi ne-a uşurat existenţa. Dar, ca orice tehnologie performantă, are şi câteva dezavantaje, printre care frauda electronică, piaţa neagră sau infracţionalitatea sexuală.

La sfârşitul anului trecut, la nivel global, s-au înregistrat peste 2 miliarde de utilizatori de internet, dintre care 475 de milioane doar în Europa, potrivit pingdom.com

În plus, peste 1,8 de miliarde de utilizatori ai serviciilor de e-mail au trimis, pe tot parcursul lui 2010, 107 trilioane de mail-uri.

În 2010, erau înregistrate peste 255 de milioane de site-uri, 152 de milioane de bloguri, 600 de milioane de utilizatori Facebook, două miliarde de clipuri vizionate, în medie, zilnic pe YouTube şi peste opt miliarde de fotografii urcate lunar, pe Facebook şi Flicker.

Citeşte mai multe despre pericolele noilor tehnologii pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici